Urmărește emisiunea live


Marin Condescu, reținut pentru 24 de ore

Liderul de sindicat Marin Condescu a fost reținut pentru 24 de ore pentru înșelăciune și uz de fals. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, după ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În 8 octombrie, Marin Condescu a fost chemat la sediul IPJ Gorj pentru audieri în dosarul în care este acuzat de spălare de bani şi fals. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii Târgu Jiu a venit atunci însoţit de către avocatul său, care a declarat corespondentului Mediafax că este vorba despre un dosar penal deschis în vară pe numele lui Condescu şi care vizează modul în care firma ce asigură tichetele de masă pentru mineri şi energeticieni a încheiat cu echipa de fotbal un contract de cesiune de creanţe de 1,7 milioane de lei.

 Avocatul lui Condescu preciza că la acest dosar a fost anexată şi plângerea care vizează modul în care Marin Condescu ar fi împrumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, în primăvara lui 2012.

 Cu o zi în urmă, mai multe percheziţii avuseseră loc la locuinţa preşedintelui Consiliului de Administraţie al clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, la sediul clubului şi la sediul din Capitală al Federaţiei Naţionale Mine Energie.

 Surse judiciare declarau  că percheziţiile au avut loc într-un dosar în care Condescu este suspectat de spălare de bani, fals şi uz de fals, după ce ar fi împrumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior şi i-ar fi recuperat, fără însă a trece în contabilitate aceste operaţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel