Maricel Păcuraru, patron Realitatea TV, condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare

Curtea de Apel București a decis. Maricel Păcuraru, patron al Realitatea TV, a fost condamnat la închisoare cu executare. 

Maricel Păcuraru, unul dintre patronii Realitatea TV, a fost condamnat luni, de Curtea de Apel București la patru ani de închisoare cu executare, pentru spălare de bani în Dosarul Poșta. Aceeași pedeapsă a primit-o și fostul director general al companiei Poşta Română Toader Mihai, transmite Antena 3. 

Păcurare primise inițial o pedeapsă dublă, decisă de Tribunalul București, iar Toader Mihai, una de șase ani de închisoare cu executare. Au făcut recurs, iar decizia de azi a CAB este definitivă.

Ei sunt condamnați în dosarul poliţelor de asigurare pentru angajaţi. Toți ceilalți inculpați din dosar au primit pedepse cu executare. Ei se pot preda la poliție sau vor fi ridicați de acasă și duși la penitenciarul Rahova. 

Prejudiciul din dosar în dauna Poștei Române depășește 14 milioane de lei. S-a pus sechestru pe bunuri. Curtea de Apel a crescut daunele pe care trebuie să le primească Poșta Română. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel