Mariana Rarinca, anunț după ce a fost condamnată de închisoare în procesul cu Livia Stanciu

Mariana Rarinca a reacționat la scurt timp după ce a fost condamnată de Curtea de Apel București la trei ani de închisoare cu suspendare în procesul în care șefa ÎCCJ, Livia Stanciu, a acuzat-o de șantaj.

Vezi și: Mariana Rarinca a fost condamnată la închisoare!

”Vă spun, ca și data trecută, când mi s-a dat achitarea, deja începusem să fac bocceluțele, câte puțin de colo, câte puțin de colo. Zic: 'când or veni să mă ia, să fiu pregătită'.

(...) Mă temeam că o să mă ia. Mă gândeam, știind situația completului, știind că acel complet a avut deja preconcepută sentința, mă gândeam că, odată cu pronunțarea sentinței în direct, probabil că voi avea și oamenii la poartă, pentru că în procesul ăsta cam așa s-a procedat.

Vreau să întreb organele statului: Cine se va sesiza în privința faptului că Livia Stanciu a acceptat să fie judecată de acest complet ilegal, a acceptat tot ce s-a întâmplat până s-a ajuns aici?

De ce spun ilegal? Să o luăm cu începutul: pe 24 iunie trebuia să am primul termen la contestația în anulare formulată de DNA. Pe 23 iunie, dna președintă a Curții de Apel București sustrage dosarele și le trimite la Inspecția Judiciară, în condițiile în care nu avea voie să le trimită în original”, a declarat Mariana Rarinca, într-o intervenție telefonică în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3. Ea a precizat că a aflat ”pe surse” despre ”sustragerea dosarelor”.

Întrebată de moderatoarea Alessandra Stoicescu ce va face în continuare, Mariana Rarinca a anunțat că va merge la CEDO pentru a-și căuta dreptatea: ”În primul rând, merg la CEDO cu toată porcăria aia de judecare a contestației în anulare a DNA-ului”.

Iată întreaga declarație a Marianei Rarinca:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel