Mariana Rarinca a obținut o primă victorie în procesul cu Livia Stanciu

Mariana Rarinca
Mariana Rarinca

Curtea de Apel Bucureşti a reluat, vineri, judecarea procesului în care Mariana Rarinca este acuzată că a şantajat-o pe şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, după ce a fost desfiinţată decizia de achitare. La cererea acuzatei, procesul a fost amânat pentru 10 septembrie, ora 11:00.

Citește și: Alina Bica: ”Sper să nu am soarta Marianei Rarinca”

Mariana Rarinca a solicitat amânarea procesului pentru că nu avea avocat, scrie stiripesurse.ro DNA şi Livia Stanciu au susţinut că solicitarea dovedeşte rea-credinţă, dar judecătorii de la Curtea de Apel București au acceptat să-i dea Marianei Rarinca un răgaz pentru a-şi găsi un avocat. Pe 10 septembrie vor fi citaţi toţi martorii în proces.

Avocatul din oficiu al Marianei Rarinca a spus în fața instanței că nu a apucat să studieze dosarul și a fost amendat cu 5.000 de lei.

CAB a admis, luni, contestaţia în anulare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a decis desfiinţarea deciziei penale nr. 733/20.05.2015 de achitare a Marianei Rarinca şi rejudecarea apelului.

La finalul procesului, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, nu a dorit să facă declaraţii presei, în timp ce Mariana Rarinca a acuzat faptul că şefa ÎCCJ a venit în faţa instanţei "pentru a intimida cumva judecătorii şi pentru a da lecţii de drept".

Vezi și: Contestația DNA în cazul Rarinca, admisă. Ce spune Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel