Mariana Badea, despre Tunegaru, profesoara anti-Eminescu: 'Doamne, Ferește!'. Subiect crunt de limba română

Mariana Badea, profesoară de Limba și Literatura Română, a reacționat după ce Cristina Tunegaru s-a plâns că a fost dată afară de la școala unde lucra, fără nicio explicație.

În rândurile de mai jos vă prezentpm textul scris de Mariana Badea:

"BUMERANGUL CUVINTELOR!

IMPOSTURA LA ROMÂNI

„Celebrul" Uragenut, profesor de matematică tânăr, frumos și revoluționar, vrea să schimbe „sistemul de învățământ" prin refuzul de a rezolva la clasă exerciții și probleme care necesită înmulțirea numerelor. Tabla înmulțirii este învechită, ordinea operațiilor s-a demodat, așa că PREFERĂ geometria cu desene colorate stilizate, care dezvoltă elevilor gustul pentru matematică...

Domnișoara Tunegaru, profesor de limba și literatura ROMÂNĂ, tânără, frumoasă și revoluționară, vrea să schimbe „sistemul de învățământ" și disprețuiește „tabla înmulțirii" din literatura română, pe Mihai Eminescu și Ion Creangă, adică strivește „fundația" pe care și-au clădit operele Tudor Arghezi, Lucian Blaga, Nichita Stănescu și, inclusiv, Mircea Cărtărescu (toți se studiază la școală).

Nu i s-a mai acordat același post la școala respectivă, pentru că o altă profesoară a susținut EXAMENUL DE TITULARIZARE și a ocupat acel post prin CONCURS!! Recunoaște și tânăra că „este o decizie legală", dar este indignată că nu a fost consultată nici ea, nici copiii și că Inspectoratul Școlar ia decizii „fără să afle despre ce e vorba"! Vorba despre ce??? Respectarea legii presupune consultarea profesoarei suplinitoare (ocupă temporar un post) și a elevilor?!?

Doamne, Ferește! Cât de mulți ciudați are țara asta!!!

Domnișoara respectivă (nu pot să-i mai spun „profesoară de română") să se prezinte la examenul de titularizare, dar s-ar putea ca subiectul probei scrise la literatura română să fie chiar „viziunea despre lume și viață în creația filozofică eminesciană"! Ce să zic: GHINION!".

[citeste si]

Cristina Tunegaru este profesoara de limba română care s-a autodenunțat pe Facebook, scriind că nu respectă programa școlară și că nu predă elevilor Creangă sau Eminescu, dar citesc cu plăcere împreună Arghezi sau Cartea junglei ori Micul prinţ.

Foto: wowbiz

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel