Marian Vanghelie: Strada îl va da afară pe Ponta, până la Paște

Dacă pleacă încă 30-40 de parlamentari, şi Victor Ponta pleacă. Acasă.  Invitat, joi seara, la "Jocuri de putere", edilul Sectorului 5 a declarat că, după calculele sale, până de Paşte, "strada îl va da afară" pe Ponta.

"Făcând un calcul matematic, cred că dacă pleacă acasă vreo 30-40 de parlamentari, domnul Ponta pleacă acasă. Asta, varianta bună. Eu cred că, până de Paşte, îl va da strada afară. Eu m-am uitat la cum au votat oamenii. M-am uitat în toată Capitala şi am văzut tineri care cred că nici n-ar fi ieşit la vot dacă nu simţeau că trebuie să iasă, să-l trimită pe Ponta acasă. Acest vot trebuie considerat efectiv ca o revoluţie. A fost un vot covârșitor împotriva minciunilor lui Victor Ponta", a declarat Marian Vanghelie, în emisiunea "Jocuri de putere".

Citește și: Marian Vanghelie: Nu ne mai putem prezenta cu același candidat peste 5 ani

"Să fii prim-ministru, să ai un buget de votat, să ai probleme la partid, cu primarii, că ai pierdut alegerile și tu pleci în Dubai? Doamne ferește (...) Am și zis: partidul ăsta a condus o țară și a condus-o bine, cu lideri pregătiți, bine școliți. Acest partid se îndrepta către toate categoriile sociale(...) Nu ați văzut cum dă mâna cu oamenii? Parcă fuge de oameni. Dacă faci politică, dacă știi cum să te apropii de oameni, ei te simt. E artificial. Victor Ponta fuge de oameni și noi nu am avut curajul să îi spunem: nu ești bun să candidezi. La funcția de președinte al României, românii se uită atent. Avem senzația că oamenii de la țară nu înțeleg. Dar înțeleg, se uită bine la om", a mai spus Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel