Marian Vanghelie: Nu ne mai putem prezenta cu același candidat peste 5 ani

"Băieților ăștia le este frică de un Congres adevărat și au vrut să ne dea afară  din partid. În următoarea perioadă o să vedem și o să vadă viața unde-i duc pe băieții ăștia", a declarat Marian Vanghelia la ieșirea din Comitetul Executiv al PSD.

A fost o execuție că am dat declarație, că sunt pe lângă Mircea Geoană, niște prosti. Acest rezultat a încercat să se aranjeze de o săptămână. 

"Pe mine nu mă mai interesează niciun plan cu PSD. Ponta zice că nu poate să conducă partidul dacă noi suntem aici. I-am explicat că partidul ăsta a fost condus și țara asta a fost condusă când PSD avea sute de lideri, de la domnul Iorgovan până la domnul Severin, de la domnul Iliescu, la domnul Geoană, aveau puncte de vedere, nu  partidul muților. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile și nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu același candidat peste cinci ani?

Întrebat dacă își face partid, răspunsul lui Vanghelie a fost: "Voi ce credeți? Rămâneți surprinși ce se va întâmpa și cine vine cu mine", a mai declarat Marian Vanghelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel