Marian Vanghelie, declarație savuroasă despre fiica sa nou-născută: Cea mică era... vie

Marian Vanghelie, care a devenit, în urmă cu o zi, din nou tată a avut, vineri, o zi extrem de agitată. Fostul primar al Sectorului 5 a făcut drumuri între spital, starea civilă şi Tribunal şi s-a declarat uimit de ceea ce a văzut la clinica privată unde a născut iubita lui, Oana Mizil. "Vă spun că, după un sfert de oră, Oana era pe internet. Şi cea mică era... vie", a povestit Vanghelie.

"Nu am văzut aşa ceva până acum în România. Vă spun că, după un sfert de oră, Oana era pe internet. Şi cea mică era... vie. Vie între ghilimele. Aveam şi două nopți nedormite împreună, noi doi", a spus Marian Vanghelie, în stilul său cunoscut, citeaă romaniatv.net.

"Nu am văzut aşa ceva până acum în România, deci se poate! A fost totul senzațional!", s-a minunat în continuare edilul suspendat.

Vanghelie a recunoscut că a plătit o sumă mare pentru ca Oana Mizil să nască în privat şi că nu oricine îşi poate permite.

Marian Vanghelie, primele imagini cu fetița și Oana Mizil

"S-a plătit 2 mii - 2 mii şi ceva de euro. E o sumă măricică, aşa este, şi nu oricine îşi poate permite. Dar, spre exemplu, după 15 minute, Oana se putea juca pe calculator, verifica mesajele de pe Facebook. Avem oameni competenţi, deci se poate. Toti sunt drăguţi, toţi se comportă civilizat", a spus Vanghelie.

Întrebat din ce îşi câştigă existenţa, Vanghelie a răspuns: "Din NĂU HAUS!..." (n. red. - know-how).

Întrebat de jurnalişti ce înseamnă, edilul suspendat a spus că a vrut să facă o glumă: "Nu am avut timp să îmi iau un job, dar lucrez, să ştiţi".

Marian Vanghelie, care dispune de două zile libere de la judecători pentru naşterea fiicei sale, a mers vineri să le viziteze pe iubita sa și pe micuța Maria, dar și la starea civilă pentru a înregistra fetiţa. De asemenea, fostul edil și avocatul său au ajunsși la Tribunalul București pentru a formula cereri şi excepţii privind rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată de procurorii DNA. 

Marian Vanghelie, primele declarații după ce Oana Mizil a născut: Nu mă interesează nici politica, nici primărie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel