Marian Vanghelie, Curtea de Apel Bucureşti decizie

Rodica Mitu / 13 oct 2017 / 11:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Curtea de Apel Bucureşti a decis că Marian Vanghelie poate să părăsească teritoriul României, după ce fostul primar a cerut voie să meargă la tratament în străinătate.

Instanţa a respins cererea procurorilor de arestare a fostului primar, acesta fiind judecat în continuare în stare de libertate, sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de corupţie, notează Agerpres. Decizia este definitivă.

Amintim că, luna trecută, poliţia a sesizat instanţa cu privire la faptul că, în data de 8 septembrie, Marian Vanghelie ar fi încălcat termenii controlului judiciar. Vanghelie a fost reclamat că nu s-a prezentat la Poliţia Snagov pentru verificarea controlului judiciar. El a susţinut însă că nu s-a prezentat la Poliţie deoarece a fost bolnav.

"Mi-a fost rău. Trei zile nu m-am ridicat din pat. După aceea, m-am dus, am dat o declaraţie. Se poate întâmpla oricui. (...) Am avut febră, poliţistul m-a găsit în halat. (...) Eu nu am avut voie să mă duc nici la Constanţa pentru studii", spunea atunci Vanghelie.

[citeste si]

Pe de altă parte, el a cerut în mai multe rânduri judecătorilor să fie lăsat să meargă la tratament în străinătate, deoarece suferă de "tuse" ca urmare a unui "reflux alimentar".  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27