Marian Vanghelie aruncă bomba: Încearcă să le transmită mesaje că vor avea și ei probleme

Rodica Mitu / 24 iun 2018 / 13:30 Salveaza PDF Comentarii
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a făcut o serie de declarații de ultimă oră la Antena 3.

"În continuare, nu s-a schimbat nimic. Arestările trebuie făcute în continuare. Oamenii (...) trebuie arestați în continuare. Nimeni să nu creadă că se va schimba ceva. Acestea sunt mesajele pe care le transmit ofițerilor din SRI și, bineînțeles, judecătorilor, inclusiv judecătorilor care nu acceptă amenințări. (...) Încearcă să le transmită mesaje celorlalți judecători că, dacă nu înțeleg cum stau lucrurile, vor avea și ei probleme", a declarat Marian Vanghelie la Antena 3, duminică, 24 iunie.

"Aștept să mă dea în judecată"

"Pe 19 iunie, au fost prezenți la domnul Coldea acasă mai mulți judecători de la Înalta Curte. Eu aștept să mă dea în judecată, pentru că spun foarte multe lucruri și nimeni nu vrea să mă dea în judecată", a declarat acesta.

"Sunt informat că nu este vorba doar de dosarul meu. (...) Ei sunt, în continuare, foarte interesați de foarte multe dosare. Cum a fost dosarul domnului Dragnea, și cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit", a spus Marian Vanghelie.

Miting PSD

"Eu am fost la mitingul PSD de principiu împotriva abuzurilor care se întâmplă în România. Am considerat că trebuie să fim cât mai mulți", a mai zis Vanghelie, la Antena 3.

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25