Marian Vanghelie: Am văzut cu ochii mei. Mă înfricoșează!

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Un procuror de la DNA ceruse, vineri, la Tribunalul Bucureşti, înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv în cazul lui Marian Vanghelie, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă. Acesta a făcut noi declarații, joi, la Antena 3.

Magistrații de la Tribunalul București au respins cererea DNA de arest preventiv în cazul lui Marian Vanghelie. "Este o reacție de normalitate. Mă bucur, în primul rând, că am avut norocul să dau pește niște doamne judecătoare tinere și cu curaj. Ce ați făcut și dumneavoastră și presa din România, este important, pentru că, altfel, astăzi eram luat ca din oală. Știu că deranjez, știu că nu le convine de mine. Este dramatic, ceva de desene animate, cum să fiu arestat când eu eram la aparatul de apă, vine în spatele meu și zice să trăiți, șefu. Și eu zic: ce faci. Păi știți că m-au șantajat. Eu i-am spus: Să știi că este un Dumnezeu. (...) Eu nu am întâlnit niciodată așa ceva, nici măcar în perioada comunistă", a spus Marian Vanghelie, joi, 22 martie, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

"Am să vorbesc"

"Credeți-mă, în continuare, am să vorbesc și am spus și în instanță că nu am să mă opresc să vorbesc", a promis Vanghelie, adăugând: "Va veni vremea când acel sediu din DNA, în proporție de 70 - 80%, vor avea responsabilitatea lor. (...) Eu am văzut comisari că intră în zonă la Curtea de Apel, în zona unde nu au voie să intre, la judecători. Cum intră acolo? Asta mă pune pe gânduri și mă înfricoșează. Am văzut cu ochii mei că iese comisar din zona de unde nu avea voie să intre. Comisar de la Poliția Judiciară. Eu nu sunt cu Facebook, să stau să filmez", a declarat Vanghelie.

[citeste si]

"Nu am filmat și nu am înregistrat în viața mea pe nimeni”, a mai spus Marian Vanghelie, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel