Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, pieton pentru trei luni. Conducea maşina cu 113 km/oră în oraş

oprisan
oprisan

Marian Oprişan, preşedintele  Consiliului Judeţean Vrancea, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost prins conducând cu 113 kilometri la oră, în Râmnicu Sărat.

Acesta a fost înregistart de aparatul radar, duminică după-amiayă, în timp ce se îndrepta,  la volanul unui autoturism Mercedes, dinspre Focşani spre Buzău.

Pentru această abatere, lui Oprişan i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile şi a fost sancţionat cu nouă puncte amendă, respectiv 540 de lei.

Pentru a obţine carnetul de conducere mai repede, şeful CJ Vrancea va trebui să susţină o testare în care să-i fie verificate informaţiile de legislaţie rutieră.

De altfel, baronul de Vrancea nu se află la prima abatere de la regulile de circulaţie. Acesta a mai fost cercetat pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat, după ce un control de rutină al Politiei l-a surprins la volan. Preşedintele CJ Vrancea fusese oprit pe 5 septembrie 2006,  pe DN 1, după ce sistemul de supraveghere video indicase că maşina condusă de el se deplasa cu o viteza mult mai mare decât cea legală admisă pe tronsonul respectiv de drum.Verificând baza de date din acea perioadă,  poliţiştii au constatat că Oprişan circula şi fără permis de conducere, întrucât acesta era suspendat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel