Marian Oprișan, după audierea la DNA: Va trebui să se facă o nouă expertiză

Preşedintele Cj Vrancea, Marian Oprişan, a fost audiat, luni, la DNA. După audierea la DNA, el a spus că nu a comis nicio infracțiune.

VEZI ȘI: Elena Udrea, ANUNȚ BOMBĂ privind conducerea PMP

"În presă se pune asta ( n.r — se strânge lațul în jurul șefului CJ Vrancea) de 25 de ani. Eu am citit în presa românească despre mine că sunt hoț, tâlhar, violator, cred că am citit multe epitete din acest punct de vedere, care de fiecare dată s-au dovedit a fi neadevărate. Deci, nu se strânge niciun laț. Marian Oprișan nu a comis nicio infracțiune și nu a intenționat să comită nicio infracțiune. Ba chiar eu sunt prejudiciat de această întâmplare care s-a produs în ultimele zile, pentru că probabil va trebui să se facă o nouă expertiză din acest punct de vedere și iar lungim un verdict într-un dosar pe care eu îl aștept de multă vreme. În rest, ce pot să vă spun? Asta e viața!", a spus Oprișan la ieșire din sediul DNA, unde a fost audiat ca martor după ce au fost arestate preventiv două experte din dosarul în care el este judecat alături de alte persoane.

Întrebat de ce are imaginea de "baron în sens negativ", Oprișan a afirmat: "Nu, asta mi-ați dat-o voi (jurnaliștii — n.r.). (...) Eu nu sunt baron, Doamne ferește! Sunt un om care mi-am făcut datoria, dar pentru că vouă, jurnaliștilor, nu vă plac decât miniștrii, secretarii de stat, prim-ministrul și președintele, intrați în jocul lor de fiecare dată — nu în ceea ce vă privește pe voi, pe șefii voștri — din rațiuni financiare și atunci, pentru că se plătește mai bine la București, hai să mutăm problema corupției în județele țării. Stimați colegi, în fiecare tagmă există corupție. Și la jurnaliști, și la politicieni, și la președinții de CJ, și la primari, și la cetățeni, și la magistrați, și la procurori. Nu pot să îi spun eu, corupția nu poate fi dovedită decât printr-o hotărâre definitivă și irevocabilă".

Marian Oprișan a precizat că acest proces a fost strămutat de trei ori de către procurorii DNA.

"Singura cauză a amânării la nesfârșit a unui verdict în acest dosar au reprezentat-o acțiunile DNA, nu ale judecătorilor sau ale avocaților . Avocații mei nu au făcut în acest dosar nicio cerere de amânare niciodată", a menționat șeful CJ Vrancea, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel