Marian Godină, revoltat după omorârea ursului rătăcit în Sibiu

Marian Godină, polițistul care a cucerit internetul cu o serie de povești pline de haz despre munca sa, este revoltat după omorârea unui urs rătăcit în centrul Sibiului, după ce a urmărit cum au explicat operațiunea șeful IPJ Sibiu, dar și prefectul județului.  

"Prefectul județului şi şeful IPJ Sibiu explică operatiunea de prindere a ursului. Primul care vorbeşte, chinuindu-se din răsputeri să lege trei fraze, spune că ursul a fost imobilizat. A fost executat, domnule prefect, nu imobilizat. Imobilizate par cuvintele dumneavoastră atunci când vă chinuiți să vorbiți cursiv.

Al doilea, şeful unui inspectorat județean de poliție vorbeşte cam la fel, cam cum mormăie probabil ursoaica ce îşi caută acum puiul. Domnul inspector şef ne spune că cei cu tranchilizante nu se aflau în curtea în care ursul a fost "identificat". Auzi la el, ursul a fost "identificat". Doamne fereşte! Omul a rămas cu limbajul milițienesc, de lemn. Cum s-a făcut asta domnule inspector şef? L-ați şi legitimat? Ați amprentat ursul? Poate nu era el ursulețul pe care îl căutați. Un film demn de cascadorii râsului! Măcar vede lumea ce oameni competenți sunt în funcții de conducere!", este mesajul postat, miercuri, Marian Godină, pe pagina sa de socializare.

În această dimineață, polițiștii, jandarmii, pompierii și angajați de la Zoo au împânzit unul dintre principalele bulevarde ale Sibiului, în încercarea de a găsi un urs care ar fi coborât în oraș.

Ursul care s-a plimbat câteva ore prin oraș, chiar și prin Piața Mare din centrul istoric, a fost împușcat pentru că tranchilizantele nu au avut efect, a precizat miercuri, pentru Agerpres, prefectul Cristian Roman.

"S-a încercat cu tranchilizante să se oprească ursul, dar nu s-a reușit. La un moment dat, ursul a intrat în curte la fabrica de mobilă, unde erau 50 de oameni, care erau în pericol. Tranchilizantul își face efectul în funcție de cum prinzi animalul, cât de adânc intră, câți ani are animalul. Tranchilizantul, din ce mi s-a explicat, putea să-și facă efectul și după 30 de minute. E posibil, în alergare, ursul să fi pierdut acul de la tranchilizant", a răspuns prefectul la întrebarea dacă nu a existat altă soluție decât uciderea ursului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel