Marian Godină, mesaj către Moș Crăciun

Crişan Andreescu / 25 dec 2017 / 08:57 Salveaza PDF Comentarii

Marian Godină postează pe Facebook un mesaj către Moș Crăciun,  cu atacuri la anumite televiziuni. 

"Dragă Moș Crăciun,

Poate ți se pare ciudat că la vârsta mea îți mai trimit scrisori, dar știu pe unul chiar mai în vârstă decât mine care i-a trimis o scrisoare lui Trump cu speranța că o va citi, deci sper și eu că această scrisoare va ajunge la tine, o vei citi și îmi vei îndeplini dorința.

Îmi doresc ca românii de rând să nu mai fie atât de ușor de manipulat. Să își pună mereu întrebări și să nu caute răspunsurile la "formatori de opinie". Unii spun că și eu aș fi "formator de opinie", dat fiind faptul că sunt urmărit de vreo 400 de mii de oameni. Eu mi-aș dori ca fiecare să își facă propria opinie, dar dacă totuși formez părerea cuiva, aș vrea ca de fiecare dată când scriu ceva, acel cineva să se întrebe: "Ce interes are Godină în problema asta? Ce urmărește?"

[citeste si]

La fel ar trebui să facă și atunci când se uită la anumite televiziuni. Acolo răspunsul ar veni mult mai repede și ar fi evident. Cam ce interes poate avea o televiziune care are invitați cercetați penal, condamnați chiar, prezentatori cu limbaj de mahala și oameni plini de dosare penale? Acum serios, cât de îngrămădit trebuie să fii ca, măcar pentru o secundă, să crezi că oamenii ăia vor să îți spună adevărul?

Așa că, Moș Crăciun, cu speranța că nu vei reveni la Moș Gerilă, te rog să îi faci pe români mult mai greu de prostit".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29