Marian Căpățână: Dorel Onaca a confirmat că Traian Băsescu știa de dosarul lui Bercea Mondial. Reacția fostului consilier prezidențial

Marian Căpăţână, intermediarul şpăgii din dosarul lui Bercea Mondial, a făcut, marți, declaraţii incredibile în faţa judecătorilor.

Marian Căpăţână a declarat că mita, în valoare de 600.000 de euro, a ajuns la Mircea Băsescu, după care fratele fostului preşedinte ar fi făcut împărţeala: i-ar fi dat 100.000 de euro lui Marian Căpăţână, 200.000 i-a depus la bancă, iar restul banilor ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti, la Traian Băsescu, a afirmat Căpăţână, conform antena3.ro.

Marian Căpăţână a adăugat că a înapoiat cei 100.000 de euro, partea sa, membrilor familiei lui Bercea Mondial, după ce a văzut că fratele lui Traian Băsescu nu intenţionează să le mai dea banii interlopilor.

Vezi și: Traian Băsescu, desființat de instanța de judecată într-un dosar


Potrivit intermediarului șpăgii, Mircea Băsescu s-ar fi bazat pe faptul că fratele său, Traian Băsescu, ştia de acest dosar, informaţie care ar fi fost confirmată telefonic de consilierul prezidențial de la acea vreme, Dorel Onaca.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3, Dorel Onaca a infirmat informaţia conform căreia ar fi vorbit cu Marian Căpăţână. Fostul consilier a transmis că îi cunoaște pe Mircea Băsescu și Marian Căpățână, dar a dat asigurări că nu a avut nicio afacere cu aceștia.

”Categoric nu am avut niciodată asemenea discuții cu acest domn. Este o aberaţie”, a declarat Dorel Onaca despre intermediarul șpăgii.

Citește și: Bercea Mondial, declarații în instanță. Cum cumpăra decizii favorabile în instanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel