MARIAN BÎGIU, DNA. Dragoș Cojocea susține că este doar martor în dosarul BÎGIU

Şeful Direcției de Dezvoltare din CJ Buzău, Dragoș Cojocea, care ar fi fost pus de Marian Bîgiu să identifice firme care să-și asume proiectele întocmite de el în cadrul strategiei de dezvoltare locală, susține că este doar martor în dosarul în care Bîgiu a fost arestat.

VEZI ȘI: Marian Bîgiu, (șef CJ Buzău), fotografia zilei. Cum a fost surprins

"Lăsăm deocamdată organele de anchetă să desfășoare ancheta. Nu sunt eu denunțătorul. Nu reiese de nicăieri, și nici din comunicatele oficiale nu reiese de nicăieri că eu aș fi denunțătorul. Nu sunt eu denunțător. Deocamdată sunt martor. Deocamdată", a spus Cojocea.

Întrebat despre legalitatea modului în care au fost întocmite proiectele privind strategia pentru dezvoltare locală a județului Buzău, Cojocea a declarat că el nu a făcut nimic în afara legii.

"Nu a fost făcut nimic la limita legii sau în afara ei, asta pot spune eu și pot spune colegii mei, dar anchetatorii vor avea ultimul cuvânt. Ei vor spune dacă ceva a fost la limita legii sau nu", a mai spus Dragoș Cojocea.

Secretarul CJ Buzău, Laurențiu Gavrilă, a declarat că nu se pune în discuție, deocamdată, luarea măsurii de suspendare din funcție a lui Dragoş Cojocea atât timp cât anchetatorii nu au comunicat autorităților județene calitatea procesuală a lui Cojocea care să contravină funcției pe care o deține, scrie B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel