Maria Vasii, ipoteză despre Gheorghe Dincă după anunțul DIICOT: Sper să nu fie așa!

Rodica Mitu / 14 aug 2019 / 10:48 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Rămășițele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu, anunță DIICOT. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă. Ulterior, Maria Vasii, avocat, a avut o intervenție la Antena 3, fiind întrebată dacă se complică situația acestuia.

„Se confirmă ceea ce noi ne-am permis să spunem fără să avem documente sau alte probe certe, respectiv că discutăm despre un criminal în serie. După cum s-a văzut din declarația sa, își amintea de victima/fata din luna cutare. E posibil ca, la interval de câteva săptămâni, el să fi comis câte o crimă. Sper să nu fie așa!

Dar, din punctul meu de vedere, ororile vor fi evidențiate prin probele care se vor găsi. Sunt multiple victime, de aceea el probabil dorea să recunoască primele două de care era acuzat numai ca anchetatorii să nu meargă mai departe", a spus Maria Vasii, miercuri, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26