Maria Vasii, dezvăluire incendiară la Antena 3 despre episcopul Hușilor: Aștept de 11 ani să vorbesc. Este plin de venin

Avocata Maria Vasii a rupt tăcerea, după 11 ani, în direct la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”. 

Maria Vasii a dezvăluit că a fost blestemată de episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu. 

Iată mărturisirea neașteptată făcută în direct de Maria Vasii:

Aștept de 11 ani să vorbesc. Nu credeam că o voi face vreodată. Dacă astăzi va fi exclus și caterisit, o să fac personal cerere de excludere și caterisire. Nu mă interesează viața sa intimă, pentru că dumnealui a dezonorat straiele pe care le poartă cu foarte mult timp în urmă.

În 2006, a început dosarul `Tanacu`. Am fost apărător pentru părinte și pentru măicuțe, alături de colegul meu, dl. Antonie Popescu.

Cu trei săptămâni înainte de a avea acel accident cumplit pe Valea Oltului, am fost avertizată de către un ierarh, care îmi este foarte apropiat, că acest domn- îmi este greu să-i spun ierarh, împreună cu un altă față bisericească, ne-a amenințat cu blesteme cumplite dacă nu renunțăm la apărare în dosarul `Tanacu`.

Bineînțeles că am luat-o în glumă, pentru că nu mă tem de blesteme. L-am întâlnit pe episcop cu o zi înainte de accident, era prezentare de materiale în dosarul `Tanacu`, am fost chemată la o mănăstire, am pus asta în legătură cu avertizarea pe care o primisem, dar am spus că nu îmi e frică de biserica mea. 

[citeste si]

M-a înfruntat în mod personal Corneliu și am plecat din Vaslui, făcând un ocol la mănăstirea unde am fost chemată, și am ajuns pe Valea Oltului, pentru că am avut o cauză strămutată în Râmnicu Vâlcea.

Când am avut accidentul, eram pe scaunul din față, tocmai citeam acatistul de călătorie, pentru că simțeam că mi se va întâmpla ceva, nu se poate explica în cuvinte.

Am stat foarte multe luni în spital între viață și moarte, după care am stat în scaun cu rotile, am avut  ghinionul să iau acel aureus de la Floreasca, pentru care și azi eu mi-am început ziua cu un antibiotic foarte puternic și pentru care am cheltuit sume impresionante. Nu pot nici să vă rostesc cifrele. Toată munca mea și a familiei mele o folosesc pentru supraviețuire. (...)

Au fost înfruntări directe- cu episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu- acest domn este un domn plin de venin, care nu are nimic din căldura ortodoxiei.”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel