MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. ADEVĂRUL despre audiențele din Franța

MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. Dan Negru a arătat care a fost audiența postului de televiziune France 2 în momentul finalei de la Roland Garros, unde Maria Sharapova a învins-o pe Simona Halep.

MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. Prezentatorul emisiunii "Next Star" a spus, pe pagina sa de Facebook, că Simona Halep a strâns mai puțini francezi în fața televizoarelor decât a făcut-o Serena Williams în 2013.

MARIA SHARAPOVA-SIMONA HALEP. "Simona Halep a adus mai puțini francezi în fața televizoarelor decât a făcut-o Serena Williams anul trecut, în finala Roland Garros. Sharapova a fost aceeași. Anul trecut, finala a adunat 2,7 milioane de francezi și anul acesta, 2,1 milioane. Nadal și Djokovic au strâns ieri, la finala, 3,7 milioane de telespectatori, adică 33% cotă de piață pentru France 2, postul care a transmis Roland Garros în Franța. „France 2", partenerul tradițional al turneului, a fost lider de audiență pe tronsonul Roland Garros. În Serbia, finala cu Djokovic a fost transmisă de RTS, televiziunea publică, și a făcut o audiență impresionantă, 53% cota de piață...", a scris Dan Negru pe Facebook.

VEZI ȘI: TVR, atacat DUR. De ce n-au cumpărat drepturile pentru Roland Garros?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel