Maria Grapini, speaker la un eveniment economic

Maria Grapini
Maria Grapini

Maria Grapini e speaker la un eveniment economic.

Joi, 28 iunie, se deschide forumul economic Ecosistemul Antreprenorial: "Economia digitală - ce poate să câștige România?", eveniment de impact dedicat IMM-urilor, contextului în care acestea vor evolua în viitorul apropiat, oportunităților de finanțare și de susținere concretă a lor.

Guest speakerul evenimentului din capitală este europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, care a avut sute de intervenții în PE pe tema susținerii IMM-urilor, a lucrat pe rapoarte și directive ce privesc înlesnirea accesului acestora pe piața europeană comună.

Digitalizarea Europei și interconectarea la sistemele europene

Joi, la București, umanista Maria Grapini va vorbi despre digitalizarea Europei și interconectarea la sistemele europene, cu accente concrete pe IMM-uri & Fintech-uri, Economia digitală – Instrumente/agenda digitală, Ghișeul Bancar, tehnologii și instrumente inovative în gestionarea capitalului uman şi a forței de muncă, respectiv criptomonede: bani "buni" sau bani "răi" în societățile moderne.

Forumul va avea și o parte interactivă și va viza cu predilecție realitățile antreprenoriale, oportunitățile de finanțare si reglementările europene privind digitalizarea/cum se adaptează România la noile tendințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel