Maria Grapini, scrisoare lui Macron după caricatura cu Halep

Dublu standard. Comisia Europeană (CE), răspunsul pentru Maria Grapini
Dublu standard. Comisia Europeană (CE), răspunsul pentru Maria Grapini

Revista franceză de satiră extremă, Charlie Hebdo, a publicat în cea mai recentă ediţie o caricatură a Simonei Halep, care ridică trofeul Roland-Garros, având descrierea: „Fier vechi, fier vechi!“. Maria Grapini a decis să-i scrie președintelui Franței.

"Îi voi trimite o scrisoare lui Macron! Este un demers obligatoriu! Vreau să-i cer o poziție publică față de bătaia de joc la care a fost supusă campioana noastră și a lumii, Simona Halep! Înțeleg și apăr vehement libertatea de exprimare, libertatea presei, pledez frecvent, în Parlamentul European, pentru ca jurnaliștii să aibă cale deschisă, neîngrădită de nimeni și nimic, în a-și obține informații și a-și face munca, însă nu așa! Să fie satiră, dar nu MIZERIE!

Mă interesează să aflu cum comentează președintele Franței această enormă jignire la adresa Simonei, a României și românilor, într-un moment de sărbătoare pentru noi, când numărul unu mondial în tenisul feminin, câștigătoarea celui mai popular turneu din lume, a fost stigmatizat! Vorbim de atingerea inimaginabilă a imaginii unui cetățean european, vorbim de afront național! Îmi voi începe scrisoarea astfel: "Monsieur Macron, notre fer est votre symbole national!"... căci, fără România, Turnul Eiffel ar fi fost doar un biet proiect eșuat, un morman de fiare vechi!", a declarat Maria Grapini.

Vezi și: Firea, huiduieli Arena Națională. Halep: Eu nu fac politică!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel