Maria Grapini, mesaj încurajator din Irlanda

Organizația de Tineret a PPU-sl Timiș continuă seria faptelor bune destinate semenilor mai puțin norocoși. Tinerii umaniști au vizitat, astăzi, familii nevoiașe din Sânmihaiu Român, familii cu venituri mici, cu mulți copii, dar cu suflet mare și speranță.

Oamenii Mariei Grapini le-au dus alimente și dulciuri, pentru ca masa de Paști să fie cu de toate, pentru ca nimeni să nu simtă tristețe în aceste zile de mare sărbătoare. Tineretul PPU-sl a fost primit cu mare bucurie și vădită emoție. Liderul filialei umaniste din Sânmihaiu Român, Teodor Matiș, a mers împreună cu tinerii din Timișoara, din casă în casă, la familiile care au cea mai mare nevoie de ajutor.

Maria Grapini, mesaj

Aflată în Irlanda, într-o delegație oficială a Comisiei TRAN a Parlamentului European, umanista Maria Grapini a transmis un mesaj încurajator.

"Nu ne naștem egali, dar ne naștem buni! Umaniștii știu asta, se ghidează după acest principiu! Sunt mândră de tineretul nostru și de acțiunile pe care le organizează, și când nu sunt lângă ei! Intrăm într-o perioadă de speranță și lumină, de bucurie și omenie! Vă doresc Sărbători fericite, alături de familie și prieteni!", a spus europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel