Maria Grapini, furioasă după sondajul privind tunsoarea sa

Maria Grapini este furioasă pe o publicație din Timișoara care a criticat-o după ce europarlamentarul a lansat un sondaj pe facebook cu privire la cum ar trebui să arate noua sa tunsoare. 

Grapini este furioasă pentru că respectiva publicație nu preia acțiunile sale legislative, dar în schimb a găsit de cuviință să o critice pentru sondajul referitor la tunsoare. 

"Un asa zis ziar nu are decat cuvinte de "lauda" la adresa mea.Toate actiunile care le fac in Timișoara sau in tara,comunicatele cu activitatea mea din Parlament,propunerile legislative,reacțiile la anumite aberații legislative,nimic nu este preluat de aceasta publicatie!Desi,vreo zece ani in urma,ma considera o persoana cu notorietate si m-a invitat sa servesc la un bar pentru a colecta bani(pentru a ajuta o persoana bolnava.) Am raspuns cererii si ma bucur mult ca am putut sa ajut un om.La acea vreme mi-au declarat ca am reușit sa strâng in șortul de ospătar pe care l-am purtat pentru o ora ,bani cat nu au strâns ei o săptămana! Azi au găsit sa scrie ca ,"lumea arde si Grapini se piaptănă" -pentru ca ,pe pagina mea de Facebook am postat întrebarea legata de tăierea parului! Ce jurnalist sa fii sa ignori informatiile relevante si sa te iei de postări private(culme din timpul concediului)?? Cum sa formam mentalități si atitudini cu asemenea oameni in media? Presa este a patra putere in stat,este foarte importantă pentru a schimba mentalitatea,comportamentul oamenilor dar si pentru construcția unei scări corecte a valorilor! Cred ca ar fi necesar un Cod de conduita si la jurnalisti,nu numai la politicieni,medici,profesori sau alte profesii! Seara buna!," a scris europarlamentarul Maria Grapini pe contul său de socializare.

Criticile respectivului ziar au venit după ce Maria Grapini a lansat un sondaj pe facebook în care cerea sfatul urmăritorilor cu privire la noua sa tunsoare. După mai multe sugestii, europarlamentarul a tras concluzia: 

„Vă mulțumesc dragi prieteni pentru aprecieri și sugestii.Clar,majoritatea ați spus să nu-mi tai părul,câțiva să decid eu și puțini-să-l tai! Voi vedea,dar dacă decid freză scurtă o fac din motiv de timp! Pentru mine timpul este resursa cea mai prețioasă și încerc să o gestionez cel mai bine”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel