Maria Grapini, crezul care a ajutat-o în viață

Maria Grapini, crezul care a ajutat-o în viață
Maria Grapini, crezul care a ajutat-o în viață

Maria Grapini le-a vorbit tinerilor despre prețul succesului.

Conferințele BookLand Evolution sunt o inițiativă originală de apropiere și parteneriat între cei care au reușit în viață și cei care pornesc în ea. An de an, caravana poveștilor de succes poposește în 23 de orașe și îi așează la aceeași masă a discuțiilor libere și deschise pe cei care constituie modele profesionale și pe tinerii care caută răspunsul celei mai grele întrebări personale: viața mea încotro?

Timișoara a fost vizitată de caravana BookLand Evolution și a făcut o figură foarte frumoasă. Evenimentul s-a bucurat de invitați extraordinari și public interesat. Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, speaker la BookLand Evolution, a fost primit cu interes de către tinerii sosiți la Universitatea de Vest, elevi sau studenți.

Exemplu personal

Umanista și-a structurat prezentarea pe idei concrete, ce vizează un start bun în viață, exemplul personal fiind unul puternic. Maria Grapini le-a vorbit tinerilor despre umanism, nu ca doctrină, ci ca scop în viață. Deviza personală „Se poate!" a fost foarte bine percepută și înțeleasă imediat.

Europarlamentarul PPU-sl a lămurit și dilema privitoare la posibilitatea îmbinării celor două planuri ale existenței, profesional respectiv personal, povestindu-le tinerilor prezenți la Universitatea de Vest despre căsnicia sa, de 40 de ani, despre familie și nepoți, despre fericirea care poate fi găsită, și în casă, și la birou, dacă nu-ți pierzi reperele.  

Premiu pentru cei care au pus întrebări

Europarlamentarul PPU-sl i-a premiat, în final, pe toți cei care au pus întrebări, cu cea mai recentă carte a sa, "Mărturisiri", volum în care tinerii pot găsi și citi decalogul de care nu s-a despărțit toată viața.

"Principiile de viață nu ți le schimbi în funcție de poziția socială, si nici în funcție de câți bani ai!", este crezul Mariei Grapini.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel