Maria Grapini, atenționare importantă: Sunt niște condiții noi

Rodica Mitu / 02 aug 2018 / 13:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), al cărei președinte fondator este europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, s-a implicat în acțiunea națională pentru donare de sânge, ca urmare a crizei din sistemul sanitar, din toate spitalele României.

Umanista Maria Grapini și femeile din AFAR au mers, joi, 2 august, la Centrul de Transfuzii din Timișoara și au donat sânge. Li s-au alăturat și timișoreni dornici să fie parte în acțiunea de voluntariat AFAR.

"Eu nu am voie să donez, dar mi-am încurajat colegele. Mă bucur că am făcut acest demers, normal de altfel, sunt mândră de spiritul civic pe care îl au colaboratorii și colaboratoarele mele! Important este de știut, dragi timișoreni, că sunt niște condiții noi, impuse de Centrul de Transfuzii, din cauza epidemiei provocate de tânțarul purtător al virusului West Nile. Așadar, dacă ați călătorit în ultimele 28 de zile în următoarele țări/județe, nu veți putea dona sânge: Grecia, Italia, Austria, Serbia, Ungaria, respectiv județele Olt, Brăila, Dolj, Iași, Bacău, București, Botoșani, Bihor, Ilfov! E bine să rețineți, pentru a nu vă deplasa inutil. Important este că se poate dona, după această perioadă de 28 de zile, dacă starea de sănătate nu a suferit modificări! Mulțumim pentru implicare!", a declarat europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27