Maria Grapini, apel după vizita Papei Francisc: Să înțeleagă cât mai mulți! Îmi doresc sa nu mai aud...

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, a lansat un apel public, pe pagina sa de Facebook, după vizita Papei Francisc în România.

A trecut si vizita Papei, eveniment major si emoționant. Eu sunt creștin ortodox, dar respect toate confesiunile pentru ca avem un singur Dumnezeu! Este important sa respectam regulile de conviețuire creștine, morale si etice si dupa evenimente majore, ca acesta! Daca vom fi pioși, îngăduitori, atenți cu cel de lângă noi, atenți cu pastrarea curățeniei spațiilor publice, numai cand mergem la biserica, de Paști si de Crăciun sau cand vine Papa, nu vom progresa!


Imi doresc sa nu mai aud înjurături, vulgaritățile, on-line si Off-line, sa nu mai vad agresiuni fizice si nici acuzații, manipulări, Hoții etc. Pentru normalitate suntem cu toții responsabili, nu numai scoala.
Respectul pentru valori, acceptarea celui mai bun, implicarea celor mai buni in politici publice,toate pot sa duca la o societate mai buna!
Doamne ajuta sa ințeleagă cat mai multi ca prin unitate, solidaritate, educație si munca putem fi mai buni si putem face mai mult! a scris Maria Grapini, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Papa Francisc, despre cei şapte episcopi beatificaţi: Au lăsat poporului român o preţioasă moştenire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel