Maria Ghiorghiu: Venin din partea unor semeni. Mesaje care nu se pot reproduce

Rodica Mitu / 01 noi 2018 / 19:51 Salveaza PDF Comentarii
Maria Ghiorghiu
Descriere foto: Maria Ghiorghiu

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal despre Casa Poporului.

„Dragii mei, iată că a venit timpul să vorbim din nou de CASA POPORULUI, de ROMÂNIA. Dormeam la această oră, când o lumină albă și strălucitoare mă trezește și-mi arată din nou CASA POPORULUI. Forța nevăzută îmi arată pas cu pas CLĂDIREA PARLAMENTULUI, dinspre stânga spre dreapta.

Când CASA POPORULUI s-a terminat de vizionat dinspre stânga spre dreapta, imaginea a dispărut. Dragii mei, eu am scris adeseori despre CASA POPORULUI și nu de bine.

Dar așa cum se întâmplă aproape întotdeauna, nimeni din cei în drept, nu ia în serios toate din câte eu scriu. Eu nu oblig pe nimeni fraților ca  să citească acest Blog -Dumnezeu Există-Mărturii, așa cum nu oblig pe nimeni ca să creadă în toate câte eu scriu.

Dar am rugămintea fraților, așa cum eu respect pe toată lumea, fie ei creștini sau atei, sau de oricare culoare a politicii, să fiu și eu respectată și nu fiu împroșcată la fiecare minut ,cu noroi și cu venin din partea unor Semeni ai noștri ,prin Comentariile care nu se văd aici,deoarece,sunt total excrecabile și nu se pot reproduce.

Cine vrea că să-nțeleagă e bine, cine nu, își asumă pedeapsa divină”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23