Maria Ghiorghiu: Strigăt! Escrocii nu au limite! Mergeți la PARCHET!

Rodica Mitu / 26 noi 2018 / 16:35 Salveaza PDF Comentarii
Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu susține că unele persoane au primit un plic cu poza sa.

„Strigăt!!! Escrocii nu au limite! Nu cumpărați amulete sau cărți cu ritualuri trimise de escroci în numele meu.

Mergeți cu aceste PLICURI, cu aceste escrocherii la POLIȚIE și la PARCHET! Duceți-le acolo și depuneți plângere!
Ce vreți mai mult? Spuneți că sunt ale mele? Foarte bine! DOVEDIȚI că vin de la mine!

Dar eu vă asigur că nu sunt de la mine, ci de la niște hoți și escroci, așa cum se întâmplă în zilele noastre. Nimeni nu a avut curajul să publice pe net aceste așa zise scrisori sau să mi le trimită personal ca să pot să-i dau în judecată.

De ce oare?

Oare chiar există aceste Scrisori??? Sau sunt mizeriile unora care vor să terfelească CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU pe care eu ÎL scriu aici cu atâta dragoste și cu infinită iubire? Dacă mă acuzați, fraților, trebuie să și dovediți că sunt eu. Altfel, veți suporta voi rigorile LEGII, pentru acuzații mincinoase, pentru calomnie și injurii!

Mergeți la PARCHET!!!

Primesc tot mai des comentarii și rânduri scrise de la voi, în care îmi reproșați sau îmi mulțumiți că eu v-aș fi trimis SCRISOARE în care îmi fac publicitate, ca să cumpărați AMULETE, CĂRȚI cu RITUALURI ,etc.etc. Am înțeles că în acest plic mare și roșu se află poza mea și multe alte imagini cu mine, una din ele fiind cu un glob de cristal.

Dragilor, vă rog din suflet,dacă primiți astfel de plicuri trimiteți-le la mine. Doresc că să adun cât mai multe DOVEZI, și să-i acționez în judecată pe acești INFRACTORI!”, a scris Maria Ghiorghiu, luni, pe blogul personal.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23