Maria Ghiorghiu, mesaj despre Jean Constantin: Așa arăta

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu, cunoscută drept femeia ce a prezis drama de la Colectiv, a scris un nou mesaj pe blogul personal, de data aceasta despre Jean Constantin.

„În această noapte, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea pe cineva tare drag și iubit nouă tuturor românilor. Îl vedeam dragilor pe MARELE ACTOR de COMEDIE JEAN CONSTANTIN. Avea o pălarie mare pe cap și, ca atunci când era în viață, mult îndrăgitul JEAN CONSTANTIN era vesel; râdea și cu ochii și cu chipul.

Așa arăta, doar că era puțin mai în vârstă în revelația mea. După ce m-a privit în ochi, fiind foarte vesel și fericit, marele actor JEAN CONSTANTIN s-a așezat pe marginea unui drum de munte, fiind îmbrăcat cu un pulover de culoare închisă, tot cu veselie flutură cu mâna stânga un steguleț tricolor românesc. Sub un Cer de ziua, Maestrul JEAN CONSTANTIN, așezat pe iarbă de pe marginea drumului, părea că protestează și el, doar că era fericit și foarte vesel așa cum îl știm cu toții.

Dragii mei, oare ce dorește marele Actor JEAN CONSTANTIN să ne transmită?

Eu mă rog pentru liniștea și pacea sufletului său, și-i mulțumesc din inimă că a existat în mijlocul poporului român, și există și-n prezent, prin filmele pe care ni le-a lăsat”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog, marți, 23 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel