EXCLUSIV  Mari schimbări pentru Rac și Fecioară, răsfăț pentru Gemeni. Următorul pas pentru Scorpion. Previziuni complete

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Parcă ai de ales de fiecare dată din mai multe variante. Nu este cazul să treci de la o extremă la cealaltă, ci să cauți ceva intermediar. 

Taur

Unele replici nu vor fi pe placul partenerului. Se pot isca unele discuții destul de provocatoare, dar destul de clarificatoare. 

Gemeni

Astăzi îți poți permite să cheltuiești o sumă mai mare de bani pentru un produs mult dorit. Nici nu contează ce cred ceilalți. 

Rac

Apropiații vor avea o surpriză. Atitudinea ta față de unii dintre ei se schimbă radical, vei renunța la postura de victimă și vei pune limite. 

Leu

Renunțarea conștientă la ceva sau cineva îți va aduce multe beneficii. Vei avea mai mult spațiu pentru viitorul apropiat. 

Fecioară

Faci alegerile total opuse principiilor și valorilor tale. Vrei să încerci să riști, să îndrăznești mai mult, să te provoci. 

Balanță

Nu este cazul să cheltuiești banii pe care încă nu ai. Cel mult, îți poți face planuri. Însă până nu îi vezi în portofel sau cont, nu este cazul să te grăbești. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să te preocupi de următorul pas. Adică să nu stai pe loc și să te plângi că nu ți-a ieșit un proiect vechi așa cum ți-ai fi dorit. 

Săgetător

Trebuie să fii mai vigilent în ceea ce privește relația cu șefii. Una zic astăzi, alta mâine. Deci ai face bine să ai dovezi de fiecare dată. 

Capricorn

Ești prea focusat pe partea profesională, dar partenerul te va ajuta să te mai relaxezi. Astrele zic să îi urmezi sfaturile acestuia. 

Vărsător

Vei fi când prea vorbăreț, când prea tăcut. Cele două extreme nu te vor ajuta deloc. Și te vei demonstra a fi destul de imprevizibil. 

Pești

Îngrijorările financiare nu îți permit să te fii atent la proiectele profesionale și treburile gospodărești. Trebuie să te liniștești. 

 

Pe 10 septembrie, Lună Plină în Pești

 

Pe data de 10 septembrie 2022, este Lună Plină în Pești. Cel mai bun moment din an pentru renunțare. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mobil în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). „Își vor da seama, într-un mod mai plăcut sau nu, că într-o relație pot juca atât rolul victimei, cât și al vinovatului. Alții vor descoperi că trăiesc într-un balon de săpun, că au preferat să creadă o poveste, că le-a convenit să se lase mințiți. Și spun asta pentru că Luna va fi în apropierea lui Neptun, planeta haosului și a iluziilor”, a spus Daniela Simulescu.

Luna Plină în Pești pe 10 septembrie este în apropierea unei conjuncții cu Neptun și a unui careu cu Marte (aflat în buza retrogradării). Într-o relație putem juca atât rolul victimei, cât și al vinovatului. Doar că nu vedem clar asta. De ce? Pentru că există o pojghiță. Printre definițiile acestui cuvânt există și următoarea: crustă formată de o rană. Avem răni, nu ni le acceptăm și uite așa crește o pojghiță. Iar oamenii răniți ce fac la rândul lor? Exact! Rănesc alți oameni, a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel