Margot Kidder, din Superman, a murit la 69 de ani

Margot Kidder, din Superman, a murit la 69 de ani.

Actriţa Margot Kidder, cunoscută în primul rând pentru rolul Lois Lane pe care l-a jucat în filmele 'Superman' din anii '70 şi '80, a murit la vârsta de 69 de ani, a anunţat luni o casă de pompe funebre din Montana, citată de Reuters.

Casa de pompe funebre Franzen-Davis din Livingston, Montana, a anunţat pe site-ul său că Margot Kidder a murit duminică în locuinţa ei din oraş.

Cauza morţii nu este până acum cunoscută, precizează Reuters. Actriţa născută în Canada a mai apărut în filmul 'The Great Waldo Pepper' şi în serialul pentru copii 'R.L. Stine's The Haunting Hour'.

În ce filme a mai jucat

Pe lângă rolul Lois Lane din filmele Superman, Margot Kidder a mai fost distribuită în filmele The Amityville Horror, Willie & Phil, Some Kind of Hero alături de actorul Richard Pryor din Superman III și în The Great Waldo Pepper.

Ea a avut, de asemenea, apariții necreditate în Maverick și în Delirious. În 1970, Kidder, alăuri de Zazel Pierce, a jucat în filmul Quackser Fortune Has a Cousin in the Bronx. În 1979, Kidder a fost gazda în episodul al 15-lea din sezonul al 4-lea al emisiunii Saturday Night Live. În 1983, Kidder a produs și a interpretat rolul Eliza Doolittle în versiunea pentru televiziune Pygmalion, alături de Peter O'Toole.

[citeste si]

În 1990, ea a apărut în introducerea pentru o serie de documentare de la Discovery Channel numită "Best of the BBC". Din 1993 până în 1996, ea a fost vocea Gaia din Captain Planet and the Planeteers. În 1994, Kidder a jucat rolul barmanului din tavena "Broken Skull" pentru jocul video IBM PC Under a Killing Moon. În 2000, Kidder a interpretat rolul Eileen Canboro din Apocalypse III: Tribulation, un film creștin despre escatologia creștină și răpirea la cer. Kidder a declarat ulterior că nu și-a dat seama înainte de a ajunge pe platouri cât de serios este acest film.

În 2001 a jucat într-un episod din serialul Law & Order: Special Victims Unit. În 2008 a interpretat rolul lui Dorothy Fisher din filmul On the Other Hand, Death. A mai participat și la The Vagina Monologues. Kidder a interpretat rolul Barbara Collier, terapistul lui Laurie Strode din continuările filmului Halloween apărute în 2007: Halloween și în 2009 Halloween II(ultimul cu premiera pe 28 august 2009).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel