Principesa Margareta și Principele Radu, vizită la Iași

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și ASR Principele Radu vor vizita municipiul Iași, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, 24 Ianuarie.

Cuplul regal va lua parte la sărbătoarea publică din Piața Unirii din Iași. Va fi prima vizită regală în județele țării din Anul Centenar 2018.

Alături de oficialitățile municipiului și județului Iași, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală vor depune coroane de flori la statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, la statuia Regelui Ferdinand, la portretul Regelui Mihai I de la Mitropolie și la mormântul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Biserica Trei Ierarhi.

În dimineața zilei de 24 Ianuarie, la Primăria Municipiului Iași, ASR Principele Radu va participa la sărbătorirea unui deceniu de înfrățire a autorităților locale din Iași și Chișinău, la lansarea volumului „Iașul, leagăn al unirii neamului românesc" și la vernisajul expoziției de fotografie dedicată Municipiului Chișinău.

21 de evenimente legate de Centenar bifate de Familia Regală

Din august 2016, Familia Regală a României a participat la 21 de evenimente legate de Centenarul Primului Război Mondial și al Marii Uniri.

Evenimente regale dedicate Centenarului Primul Război Mondial și Marii Uniri vor avea loc până la 1 decembrie 2019. Ele vor fi organizate în București, în țară, în Republica Moldova și în diferite capitale europene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel