EXCLUSIV  Marea Neagră - epicentrul strategic al războiul rus în Ucraina și China - provocarea viitorului | Ana Cătăuță, la DefenseRomania și DC News / video

Ana Cătăuță (PSD) / Foto Crișan Andreescu
Ana Cătăuță (PSD) / Foto Crișan Andreescu

DefenseRomania și DC News vă invită să urmăriți vineri, 9 decembrie 2022, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, de la ora 11:00.

Invitata lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este Ana Maria Cătăuță, deputat, vicepreședinte al Grupului PRO-America din Parlamentul României și membru al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

Tema emisiunii va fi războiul de agresiune neprovocat pe care Federația Rusă l-a generat în Ucraina, dar și provocarea chineză, în fața căreia se află Alianța Nord Atlantică. 

În cadrul dialogului, Ana Cătăuță va prezenta concluziile ministerialei NATO care a avut loc la București la finalul lunii noiembrie și va analiza actuala arhitectură de securitate europeană, în contextul războiului declanșat de Rusia.

Va fi abordată și componenta regională, din perspectiva rolului strategic pe care Marea Neagră îl joacă în plan geopolitic, după ce importanța strategică a Mării Negre a fost recunoscută la summitul NATO de la Madrid din acest an.

Provocarea Chinei, summitul NATO de la Vilnius din 2023, dar și industria de apărare din România, vor fi discutate în ediția din această săptămână a emisiunii.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 9 decembrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

De asemenea, puteți urmări și pe DC News, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel