Marea Hartă Unionistă. Proiect important de mobilizare

În ajun de Centenar, tinerii unioniști din Republica Moldova vor crea Marea Hartă Unionistă digitală, disponibilă oricui și oriunde. Proiectul se adresează tuturor unioniștilor.

”Ne propunem ca până la 1 decembrie 2018 să identificăm majoritatea unioniștilor din toată lumea și să le oferim locul bine meritat pe Hartă”, precizează portalul Tinerii Moldovei.

Astfel, cu ”un simplu click, vizitatorii site-ului tinerii.md vor putea accesa informația de natură unionistă cu privire la zona geografică ce îi interesează. Fie că vorbim de o țară din Europa, un județ din România sau un sat din Republica Moldova; utilizatorii vor putea vedea în timp real datele privind numărul și organizarea unioniștilor din acea locație, precum și istoricul Mișcării pentru Unire din regiune. Totodată, persoanele interesate vor putea adera la celula unionistă locală.

Pentru a putea înțelege mai bine cum va arăta Marea Hartă Unionistă, imaginați-vă o zi de alegeri și transmiterea la televizor a rezultatelor pe regiuni cu diverse hărți și grafice. Vom face un recensământ al tuturor unioniștilor și-i vom prezenta pe Hartă”, mai precizează sursa citată.

Argumentele care stau la baza creării proiectului Marii Hărți Unioniste sunt reprezentate de mai mulți factori precum:

”1. Vom demonstra că suntem o forță mult mai mare decât cele 23% din sondaje”  

2. Vom putea face apel la toți unioniștii înscriși pe Hartă atunci când trebuie să ieșim în stradă sau la vot. Mobilizarea tuturor va fi posibilă printr-un singur click, datorită posibilităților tehnice ale Hărții.

3. Vom uni în jurul unui proiect concret toți unioniștii indiferent de simpatiile politice”, se arată pe portal.

O harta intermediară va fi diponibilă pe site-ult tinerii.md de la 1 decembrie 2017, urmând ca aceasta să fie finalizată la 1 decembrie 2018.

Până atunci, unioniștii se pot alătura proiectului printr-o simplă înscriere AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel