Marea durere a lui Radu Tudor: Ei trebuie aduși! Doar așa se iau cele mai bune decizii

Radu Tudor, Antena 3
Radu Tudor, Antena 3

Radu Tudor a avut o intervenție după noile măsuri anunțate de președintele Klaus Iohannis în contextul noului coronavirus.

„Fără încrederea și conlucrarea populației, statul nu va putea să lupte singur cu acest coronavirus. Avem nevoie ca cetățenii aceste țări să înțeleagă că starea de urgență presupune o colaborare strictă din partea lor.

Nu poate Poliția alerga cu pistolul după virus. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu e niciun fel de tragedie dacă stai zece săptămâni acasă. Ai mâncare, ai medicamente, ai televizor! Nu putem să stăm pe canapea la căldură ca să nu ne confruntăm cu mii de morți?!

Mă doare faptul că autoritățile nu simt nevoia ca, în astfel de ședințe de urgență, să aducă personalitățile acestei țări ce dau încredere populației: profesorul Adrian Streinu-Cercel, Raed Arafat. De ce trebuie să se întâlnească separat?", a spus Radu Tudor, marți după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Doar dacă stau împreună la masa pot lua cele mai bune decizii. Din punctul meu de vedere, de astăzi, ar trebui să se vadă de trei, patru ori pe zi", a adăugat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel