EXCLUSIV  Marea debranșare de la RADET. Dan Cristian Popescu vine cu alternativa: Cea mai bună soluţie

Radet
Radet

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a vorbit, în cadrul interviurilor DC News, despre soluțiile pentru cetățenii din Sectorul 2 care se confruntă cu mari probleme cu agentul termic și apa caldă. 

"Eu cred că cea mai bună soluție este o debranșare a blocurilor de la RADET, cel puțin pentru Sectorul 2 care este mai departe de CET Sud și instalarea unor centrale pentru mai multe blocuri, pentru un bloc sau de apartament acolo unde 80% din locatarii unui bloc au centrale. Dar cea mai mare eficiență ar fi cu o centrală la 3-4 blocuri. În acele puncte termice pe care le știm între blocuri. Per ansamblu în 4-5 ani acest lucru se poate realiza. Acest lucru ne-a fost confirmat de un studiu japonez.  

Nici măcar nu mai este vorba de cost cu toate că plătim foarte mult la RADET și plătim de două ori. Odată plătim direct gigacaloria prin întreținere și pe de altă parte plătim și indirect printr-o subvenție de 150 de milioane de euro pe an pe care o dăm din bugetul Primăriei Generale către RADET", a spus viceprimarul sectorului 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel