Marea Britanie, sistem de imigraţie pe bază de puncte

Marea Britanie ar putea introduce rapid, în contextul retragerii din Uniunea Europeană, un sistem de imigraţie pe bază de punctaj, după modelul australian.

Ministrul britanic de Interne, Priti Patel, intenţionează să îşi informeze colegii din Guvernul Boris Johnson că Marea Britanie trebuie să implementeze un sistem de imigraţie pe bază de puncte până la sfârşitul acestui an. Perioada de tranziţie post-Brexit expiră pe 31 decembrie 2020.

"Trebuie să producem schimbări, iar companiile trebuie să fie pregătite pentru oprirea la sfârşitul acestui an a migraţiei necontrolate a persoanelor slab calificate. Există o cerere clară pentru angajaţi talentaţi şi calificaţi din întreaga lume şi este necesară reducerea numărului imigranţilor slab calificaţi care vin în Marea Britanie, de aceea situaţia trebuie să înceteze la sfârşitul acestui an", a declarat o sursă citată de publicaţia Daily Express.

Informaţiile au apărut în presă în contextul în care premierul Boris Johnson a propus ca Marea Britanie să devină "partener voluntar de investiţii" în Africa, subliniind că Guvernul său va plasa "oamenii înaintea paşapoartelor", citează Mediafax postul Sky News şi publicaţia Daily Express.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel