Marea Britanie, DECIZIE după acuzele împotriva lui Trump

Premierul britanic Theresa May a declarat că țara sa și Statele Unite ale Americii vor continua să-și transmită reciproc informații confidențiale.

Reacția Marii Britanii vine în contextul scandalului din SUA, unde președintele Donald Trump este acuzat că la întâlnirea cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a oferit acestuia astfel de informații despre gruparea jihadistă Statul Islamic, relatează agențiile AFP și EFE, potrivit Agerpres.

Deciziile privind subiectul discuțiilor pe care președintele Trump le poartă cu cei pe care îi primește la Casa Albă îi revin președintelui Trump, a spus Theresa May la o conferință de presă la Londra.

Avem încredere în relația specială care ne unește cu Statele Unite și vom continua să lucrăm cu Statele Unite și vom continua să ne transmitem informații, la fel cum facem și cu alte state, mai ales în ceea ce privește chestiunile de securitate și combaterea terorismului, a adăugat șefa executivului britanic. Vom continua să colaborăm și considerăm că relația cu Statele Unite ne permite să fim mai în siguranță, a insistat ea.

Conform presei americane, președintele Trump i-a oferit ministrului rus de externe Serghei Lavrov informații confidențiale despre un proiect al organizației jihadiste Statul Islamic, prin care acesta din urmă ar intenționa să transforme în dispozitive explozive laptopuri care să fie detonate la bordul unor avioane civile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel