Marea Britanie anunță înăsprirea reglementărilor în domeniul imigraţiei

 Pompă și ceremonie la deschiderea Parlamentului britanic, unde regina Elisabeta a II-a va anunța, miercuri, un proiect de lege menit să faciliteze deportarea infractorilor străini şi imigranţilor clandestini. Una dintre măsurile cheie  se referă la o represiune majoră asupra persoanelor care    dau locuințe și locuri de muncă pentru imigranții ilegali.

[caption id="attachment_313858" align="alignnone" width="640"] Foto: Daily Mail[/caption]

Discursul reginei, în cadrul ceremoniei de deschidere a sesiunii Parlamentului, permite Guvernului să anunţe care sunt proiectele sale de legi pentru viitoarea sesiune parlamentară. Lista va fi citită de suverană în cadrul unei reuniuni speciale a membrilor Camerei Lorzilor şi Camerei Comunelor.

Alte proiecte de lege vor viza costurile cu asistenţa socială în Anglia şi introducerea unei pensii de stat unice, în valoare de 144 de lire sterline (aproape 170 de euro) pe săptămână. Însă un plan de monitorizare a comunicaţiilor online şi mobile ar urma să fie respins, relatează BBC News online.

 Regina, care va vorbi din partea Guvernului în cadrul ceremoniei, va anunţa că "vrem să atragem persoane care să participe la viaţa noastră naţională, iar cei care nu vor face (acest lucru) vor fi descurajaţi". Ea va anunţa că proiectul va "continua să reformeze sistemul imigraţiei prin consolidarea legii imigraţiei, consolidarea aplicării legii şi reprimarea celor din străinătate care abuzează serviciile publice" britanice.

 Ministrul Sănătăţii, Jeremy Hunt, a declarat pentru BBC Radio 4 că Guvernul vrea să abordeze probleme ca abuzuri asupra sistemului de acordare de vize şi să modifice factori care atrag imigranţi în ţară, ca de exemplu sistemul de îngrijiri de sănătate gratuit.

 Acest proiect de lege cu privire la imigraţie este important pentru conservatori, în contextul succesului înregistrat de UKIP, un partid naţionalist şi antieuropean ce face campanie împotriva imigraţiei, în alegerile locale din Anglia.

 Ducesa de Cornwall va asista pentru prima dată la ceremonia de deschidere a sesiunii Parlamentului. Soţul ei, prinţul de Wales, a asistat ultima dată la ceremonie în 1996. Prinţul Charles va reprezenta monarhia la summitul şefilor de Guverne din cadrul Commonwealth, în Sri Lanka, în noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel