Mare ATENȚIE! Aproape 100 de români, PĂCĂLIȚI să dea avans pentru REVELION la o cabană inexistentă

Aproape 100 de români au fost păcăliţi să dea avans 2.000 de lei pentru Revelion la o cabană inexistentă.

Aproape o sută de români au fost păcăliți după ce și-au rezervat pentru Revelion o cabană în județul Cluj, scrie ProTv.ro. Oamenii ar fi găsit oferta pe un site de anunțuri - 3 nopți la 7.500 de lei. S-au grăbit și au sunat imediat pentru a face o rezervare. Li s-a cerut un avans de 2.000 de lei, așa că au transferat banii în contul așa-zisului proprietar. Și-au dat seama că au fost păcăliți abia atunci când au văzut că nimeni nu le-a mai răspuns la telefon. Mai mult, după câteva verificări au aflat că această cabana nici măcar nu există în România.

„Am încercat să îl sun de aproximativ 10 ori numai eu personal, dar și colegii mei cu care trebuia să mergem la cabană au mai încercat încă de vreo 5 ori fiecare. Noi am depus toți banii în luna septembrie, am completat un contract și pe urmă i-am trimis prin virament bancar. Din păcate după omul nu a mai fost de găsit, cabana nu am găsit-o nicăieri.”, a povestit unul dintre păgubiți.

Poze cu o cabană din Austria

„Sora mea a observat aseară un anunț cum că au luat țeapă și alte persoane, la o altă cabană în alt județ. S-a uitat pe contract și corespundea adresa și CNP cu ceea ce aveam noi. Contractul l-am făcut pe 27 septembrie, atunci am sunat, ne-au trimis pozele pe WhatsApp cu tot ce am avut nevoie. Noi am pierdut suma de 2250 din prețul total de 7500 de lei pe trei nopți.”, a relatat o altă păgubită.

Tinerii păcăliți spun că în realitate fotografiile ar fi de la o cabană din Austria. Toți urmează să depună plângere la poliție. Oamenii legii atenționează că pentru a nu deveni victimele unor astfel de înșelăciuni, trebuie să verificăm atent locația și să nu trimitem bani în contul unor persoane necunoscute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel