Marcela Feraru: Ceea ce simt eu acum e că dacă Regele ne părăsește...

Jurnalista Marcela Feraru a scris un mesaj cutremurător și dureros, pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat că Regele Mihai este grav bolnav. 

"Luati cu treburile uitam ca timpul trece, iar pentru unii trece fatal, caci nu mai sunt la prima tinerete. Ni se pare ca mai avem timp, ca ne vom apuca si de treaba asta - sa indreptam greselile trecutului, sa corectam injustitia, sa profitam de ceea ce Istoria a binevoit sa ne lase, inca, marturie vie. Am gresit uitandu-i pe detinutii politici, am gresit grav uitandu-l pe Rege. 26 de ani l-am avut la indemana, la o lungime de brat si l-am lasat la capitolul "si altele", prea ocupati sa ne dam in cap unii altora.

[citeste si] 

Ceea ce simt eu acum e ca daca Regele ne paraseste, pierdem o buna parte de onorabilitate. Ne-a protejat cumva, cu umbra lui majestuasa, imaginea in Europa si in lume. O referinta, un punct de reper, o parte din fiinta noastra colectiva care ne-a innobilat. Nu stiu cum a facut sa treaca peste insultele si micimea poporului pe care l-a condus, cum a facut il iubeasca in ciuda si impotriva tuturor. Istoria ne-a dat o sansa timp de 26 de ani", a scris Marcela Feraru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel