Marcel Ciolacu: PSD are mai mulți candidați pentru prezidențiale, în acest moment 

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu spune că în acest moment PSD ar avea mai mulți posibili candidați pentru funcția de președinte al României. 

Întrebat dacă PSD are candidat pentru alegerile prezidenţiale, liderul social-democrat a răspuns că în partid există mulţi candidaţi în acest moment.

"PSD are mai mulţi candidaţi în momentul acesta. (...) Am anunţat că în interiorul PSD s-a terminat cu abordarea în care preşedintele partidului era şi candidat pentru funcţia de preşedinte al României. Am anunţat că doresc nişte alegeri interne în fiecare organizaţie". 

Ciolacu, despre relația cu președintele Klaus Iohannis

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat totodată că nu are un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis, ci o relaţie "instituţională" şi discută cu acesta despre priorităţile legislative şi angajamentele asumate de România.

"Este o relaţie instituţională. Nu am un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum au cei de la PNL. (...) Îmi doresc ca acest guvern, în afară de faptul că e un guvern funcţional şi cu o susţinere parlamentară consistentă, îmi doresc să fie şi eficient. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. În continuare am o relaţie instituţională cu preşedintele, discutăm pentru priorităţile legislative şi angajamentele pe care şi le ia România", a spus Ciolacu, duminică seara, la Digi 24.


Despre scumpirile la curent și gaze

Scumpirile la energia electrică şi gazele naturale sunt cauza actualei inflaţii, iar combaterea acesteia reprezintă o prioritate, a mai spus Marcel Ciolacu. 

"Întotdeauna inflaţia influenţează puterea de cumpărare şi nivelul de trai. (...) Cauza inflaţiei, mai mult decât evident, sunt aceste scumpiri în energie, atât la energia electrică, cât şi la gaze, care au avut mai multe efecte. Unul dintre ele sunt scumpirile evidente şi inflaţia. Avem, în acest moment, o ordonanţă de urgenţă care acoperă IMM-urile, sectorul de producţie alimentar şi consumatorii casnici pe două luni de zile şi în aceste două luni de zile, prin ministerul de resort şi prin Guvern, să vedem ce propuneri vin pentru perioada următoare", a afirmat Ciolacu la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel