MARATON în BALCON pentru un scop nobil! Unde se întâmplă

Membri din trei generaţii ai unei familii din Marea Britanie aleargă un maraton pe balconul locuinţei pentru a strânge fonduri în beneficiul bolnavilor cu mielom, informează duminică Press Association. 

Ruth (87 de ani), Charles (58 de ani), Deborah (57 de ani) şi James Montlake (31 de ani) vor parcurge împreună distanţa unui maraton pe balconul locuinţei lor din cartierul londonez Greenwich în ziua în care ar fi trebuit să se desfăşoare Maratonul de la Londra, amânat pentru luna octombrie.

Provocarea va fi dusă la bun sfârşit în beneficiul bolnavilor de mielom, un tip de cancer al sângelui cu care Charles a fost diagnosticat în decembrie anul trecut.

'Mielom UK este o organizaţie caritabilă care face multe acţiuni de binefacere, iar atunci când am fost diagnosticat în decembrie, ca mulţi alţi oameni, nu ştiam nimic despre mielom... m-au sprijinit cu adevărat şi am simţit că, prin ceea ce facem, oferim ceva înapoi', a declarat Charles pentru Press Association.

Familia britanică estimează că, pentru finalizarea provocării pe balconul cu o lungime de 11 metri, va fi nevoie de peste 10 ore şi de completarea a circa 4.000 de ture. Cei patru au început maratonul duminică la ora 9:00 şi îşi aşteaptă prietenii şi familia să-i încurajeze din parcul de dedesubtul balconului. 'Întrucât locuim în Greenwich, suntem foarte aproape de maraton... mereu urcăm dealul ca să prindem startul, iar apoi ne întoarcem ca să încurajăm alergătorii care trec pe aici', a mai spus Charles.

'Cu siguranţă ducem dorul maratonului... aşa că îl vom face chiar noi!'. Iniţial, cei patru au sperat că vor strânge 260 de lire sterline corespunzătoare celor 26 de mile (42 de kilometri) ale unui maraton, dar acum, după ce donaţiile au început să curgă, ţintesc suma de 10.000 de lire sterline, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel