Maramureșul și Bucovina, puse de New York Times pe lista destinațiilor de vacanță în vreme de pandemie

Sursa: mali maeder - Pexels
Sursa: mali maeder - Pexels

Ziariștii de la New York Times au pus Maramureș și Bucovina pe lista destinațiilor de vacanță recomandate în timpul pandemiei. Principalul avantaj al regiunilor din nordul României este modul de viață care a dispărut în alte zone din lume.

Celebra publicație New York Times a inclus Maramureș și Bucovina pe lista destinațiilor de vacanță recomandate în timpul pandemiei. Topul a fost realizat pornind de la recomandările făcute de cititorii ziarului american. Sunt zone care nu au fost invadate de turiști, cu peisaje spectaculose, drumuri noroioase, ferme cu fânețe și căruțe trase de cai, este concluzia americanilor.

„Lista, realizată pe baza recomandărilor cititorilor, are 52 de locuri din întreaga lume, iar Maramureșul, alături de Bucovina, sunt singurele zone din România aflate pe această listă. Maramureșul a fost ales pentru autenticitatea sa și pentru că aici mai poți găsi un mod de viață care a dispărut în alte zone din lume. Trebuie să profităm din plin de aceste lucruri, de unicitatea și autenticitatea Maramureșului și să dezvoltăm un turism care să păstreze acest mod de viață”, a anunțat, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel