Maramureş: Principalul pod de cale ferată din municipiul Baia Mare, reparat de primărie

Primăria municipiului Baia Mare a reparat podul de cale ferată şi pasajul pietonal care traversează principala cale de acces în municipiu, pentru că administraţia CFR Infrastructură refuză să efectueze reparaţia, a declarat, miercuri, primarul Cătălin Cherecheş.

"Am renovat podul. Nu cred că mai e cazul să vă descriu în ce condiţii era, aţi văzut de fiecare dată când treceaţi pe acolo, o ruşine! M-am tot rugat ani de zile de cei de la CFR Infrastructură să îmi dea acordul să îl renovez, dacă pentru ei nu a fost o prioritate. Evident, nu au binevoit nici măcar să îmi dea acordul să mă ocup eu. Aşa că (...)l-am renovat fără acordul lor ! Pentru băimăreni, pentru Baia Mare, să nu ne mai fie ruşine că din cauza lor una dintre intrările în oraşul nostru arată dezolant!", a spus Cătălin Cherecheş.

De asemenea, primăria municipiului Baia Mare a solicitat în mod repetat şi insistent SNCFR să execute lucrări de reabilitare a gării şi peroanelor de călători, unde n-au mai fost executate lucrări de întreţinere minimală din anii 90. În Gara Baia Mare, peroanele au fost reparate în urmă cu 35 de ani, iar spaţiile din incinta gării sunt neîntreţinute şi neigienizate de o lungă perioadă de timp.

În context, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a susţinut că principala gară a judeţului Maramureş artă ca un obiectiv aproape abandonat şi a remarcat şi dezinteresul SNCFR faţă de un obiectiv aflat în gestiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel