Maramureş: Acţiune concentrată de căutare a a fetiţei de şase ani, dispărută de acasă

Căutarea fetiţei de şase ani, dispărută la sfârşitul săptămânii trecute (vineri, n.red.) în comuna Repedea este în continuare în derulare, fiind implicaţi poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, voluntari şi reprezentanţi ai primăriei Repedea, a precizat luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, peste 100 de persoane din structurile Ministerului de Interne şi voluntari sunt implicate în căutarea copilei dispărute. 'Singurul indiciu descoperit în urmă cu mai bine de 24 de ore este un tricou al fetiţei, găsit în apă la aproximativ 300 de metri de locuinţă. E posibil ca tricoul să fi fost purtat de fetiţă în ziua dispariţiei (...)

Informaţiile adunate din teren conduc spre faptul că fetiţa nu s-ar fi rătăcit pe un teren accidentat sau în zona montană din vecinătatea locuinţei', a spus Florin Meteş. Semnalmente fetiţei sunt: înălţime 1,10 m, greutate aproximativ 30 kilograme, păr şaten lung, ochi căprui, fără semne particulare, iar la data dispariţiei era îmbrăcată cu o vestă albastră, bluză roşie, pantaloni negri şi în picioare purta pantofi tip sport de culoare albastră. 'Persoanele care pot oferi detalii care sa conducă la găsirea ei sunt rugaţi sa apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie', a mai declarat reprezentantul IPJ Maramureş.

De asemenea, primarul comunei Repedea, Ioan Miculaiciuc, a precizat că fetiţa a fost căutată şi în cursul nopţii de duminică spre luni, cu ajutorul unor dispozitive speciale de iluminat pe timp de noapte, iar în cursul zilei de luni, căutările continuă la picioarele de pod situate pe pârâul Tomnatec cu ajutorul unor buldoexscavatoare. În cursul aceleiaşi zile, pompierii au efectuat mai multe căutări pe avalul pârului folosind o barcă din cauciuc. Fetiţa de şase ani din comuna Repedea a dispărut de acasă în după amiaza zilei de vineri (10 mai), la scurt timp după ce s-ar fi jucat cu o altă fetiţă a unor vecini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel