Maramureş, accident. Elev, omorât de un autobuz

Un elev în vârstă de 17 ani, de la Liceul Forestier din municipiul Sighetu Marmaţiei, a fost lovit mortal, vineri, tocmai de autobuzul din care coborâse, el având căşti pe urechi în momentul accidentului.

'Accidentul s-a produs pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, iar un pieton de 17 ani a decedat. Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că un bărbat de 52 de ani, conducătorul unui autobuz, a efectuat viraj la dreapta şi l-a surprins şi accidentat mortal pe pieton, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis fără să se asigure (...) Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului (...) Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă', a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Neatent, din cauza căștilor

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Maramureş, prof. dr. Adrian Meşter, a precizat că potrivit declaraţiilor martorilor, elevul purta căşti pe urechi şi n-ar fi fost atent la manevrele autobuzului din care coborâse. 'Din informaţiile primite rezultă că s-au purtat discuţii atât cu medicii de la CPU (Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei n.red), cât şi cu martori aflaţi în autobuz. În urma acestor informaţii s-a constatat că elevul avea căşti pe urechi în momentul în care a coborât din mijlocul de transport. Astfel e posibil ca acesta să nu fi observat că autobuzul se pune în mişcare şi a fost acroşat. Tânărul a fost resuscitat şi dus la spital, însă a decedat', a spus Adriana Meşter. Elevul era în clasa a XI-a şi locuia în localitatea Rona de Sus, judeţul Maramureş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel