Maramureş: Târgul de Crăciun din Baia Mare se deschide publicului la sfârşitul lunii noiembrie

Târgul de Crăciun din acest an de va desfăşura în Piaţa Libertăţii din municipiul Baia Mare, iar mici producători, fermieri sau meşteri populari vor beneficia de spaţii special amenajate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, primarul Cătălin Cherecheş. 

'Târgul se va deschide publicului la sfârşitul lunii noiembrie şi va fi operabil până pe data de 12 ianuarie 2020, odată cu terminarea sărbătorilor de Crăciun şi An Nou bătrân, sărbătorit de o parte a localnicilor din Maramureş. Toţii comercianţii, mici şi mari producători, fermieri şi meşteri populari vor beneficia de spaţii special amenajate pentru acest eveniment', a spus Cătălin Cherecheş.

Potrivit acestuia, în Piaţa Millenium, cunoscută de localnici ca şi centrul vechi istoric al oraşului, urmează a fi instalat parcul de joacă pentru copii, un patinoar artificial şi un brad a cărui înălţime ar putea ajunge la 22 de metri, decorat specific sărbătorii Crăciunului. Consiliul Local Baia Mare urmează să stabilească bugetul destinat Târgului de Crăciun şi taxele aplicate comercianţilor. Primarul municipiului Baia Mare a mai precizat că producătorii locali, fermieri şi meşterii populari vor fi taxaţi cu sume modice pe spaţiile închiriate, pentru a încuraja prezenţa unui număr cât mai mare de producători locali la târg, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel