Mara Bănică: ”Dacă nu-i dădeam bani, îmi scotea mațele”. Mulțumiri pentru Dumitru Coarnă

Mara Bănică / Foto Facebook
Mara Bănică / Foto Facebook

Timp de peste un an, un individ i-a trimis Marei Bănică mesaje de amenințare.

„De aproape un an și jumătate am trăit terorizată de un individ care mi-a trimis peste 11 mii de mesaje de amenințare, santaj și hărțuire de pe peste 5000 de conturi false. Condiția pentru a mă lăsa în pace era să îi dau diverse sume de bani. La începutul acestei luni, acest individ a venit la sediul "Acces Direct", noaptea, cu o mască pe față, în încercarea de a mă intimida să îi dau bani.

(...) A fost ridicat de polițistii Secției 8, cărora le multumesc din suflet pentru profesionalism și promptitudine. De astăzi, conturile mele de Facebook și Instagram sunt din nou publice”, a scris, miercuri, Mara Bănică pe rețeaua de socializare Facebook.

Nou mesaj pe Facebook

Ulterior, Mara Bănică a revenit pe Facebook cu un alt mesaj: „Printre altele, dacă nu-i dădeam bani, îmi scotea mațele, îmi dădea copilul la pedofili, îmi ucidea părinții. Sper că astăzi, când va fi prezentat instanței pentru arestare, să ajungă unde îi este locul. Mulțumesc încă o dată Poliției Române. Și lui Dumitru Coarnă în mod special pentru îndrumările pe care mi le-a dat.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel